Antenna Ready HD

Teräväpiirtolähetysten katselu antennitelevisioverkossa edellyttää Antenna Ready HD -televisiota tai HD-televisioon liitettävää Antenna Ready HD -digiboksia. Kaikissa Antenna Ready HD -hyväksytyissä laitteissa on uuden DVB-T2 -standardin mukainen viritin. Antenniverkon vastaanottimien testauskäytännöstä vastaa Antenna Ready ry ja laitteiden testausta koordinoi FiCom ry.

Hyväksytyt antenniverkon teräväpiirtolaitteet tunnistat yllä olevasta Antenna Ready HD -logosta. Teräväpiirtopalveluita tarjoavat maanpäällisen tv-verkon maksu-tv-operaattorit noudattavat Antenna Ready HD -linkityskäytäntöä.

HD-palveluita antenniverkkoon tarjoaa Digita

Digitan HD- ja maksutelevisiopalvelut toimivat kaikissa Antenna Ready HD -laitteissa.Tarkista näkyvyysalue ja ohjeet Digitan verkkosivuilta.

Maksutelevisiokanavien katseluun tarvitset tv-kortin ja Antenna Ready HD -kortinlukijan tai -digiboksin.

Testattujen laitteiden lista löytyy täältä.

Muista korttilinkitys

Antenna Ready HD -digiboksi tai -kortinlukija on aina linkitettävä tv-kortin kanssa. Voit tehdä linkittämisen operaattorisi itsepalveussa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Ennen kuin soitat asiakaspalveluun, kirjoita linkitysnumero muistiin. Numero löytyy digiboksin tai kortinlukijan sarjanumerotarrasta nimellä Chip-ID, Chipset ID tai CAM ID. Huom! Linkitysnumero ei ole sama kuin sarjanumero. Kirjoita muistiin myös tv-kortin numero, jonka löydät tv-kortin kääntöpuolelta.