Hybridi-tv

Hybridi- eli HbbTV

Antenna Ready SMART HD on uusi sertifikaatti, josta tunnistat testatun päätelaitteen, jossa on älykkäät HbbTV- eli hybridiominaisuudet. Tunnistat testatun laitteen tästä logosta:

HbbTV tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-standardi mahdollistaa TV-ohjelmien rikastamisen erityyppisillä sisällöillä. Sisältöjä voivat olla aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit sekä linkit muuhun aineistoon. Tekniikka mahdollistaa myös aiemmin lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Tv-vastaanottimessa tulee olla nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus. Avainasia on kaukosäätimen punainen nappi. Se avaa ikkunan, jonka valikosta voit valita haluasi sovelluksen. Punainen painike näkyy vain niissä televisioissa, joissa on HbbTV-ominaisuus ja jotka on kytketty laajakaistaan.

Huomioi, että hybridi- eli HbbTV-palveluiden saatavuus vaihtelee eri verkoissa. Tarkista palveluiden käyttömahdollisuus omalta operaattoriltasi.

Lue lisää HbbTV-palveluista Digitan sivuilta.