Cable Ready HD

Kaikkien kaapelitelevisioyhtiöiden asiakkailla on mahdollisuus katsella teräväpiirtokanavia. Oman paikkakunnan HD-tarjonnan voi tarkistaa oman kaapeli-tv-yhtiösi verkkosivuilta.

Cable Ready HD -testausjärjestelmällä varmistetaan, että televisiot, kortinlukijat ja digiboksit toimivat moitteettomasti kaikkien suomalaisten operaattoreiden verkoissa. Cable Ready HD -testatun laitteen tunnistaa oheisesta logosta.

Cable Ready HD -logolla varustetut laitteet ovat läpäisseet laajan testauksen, ja niitä voi käyttää kaikissa Suomen kaapeliverkoissa. Testausjärjestelmä huomioi myös ohjelmayhtiöiden tiukat maksutelevisiopalveluiden sisällönsuojausvaatimukset, joihin myös korttilinkitys perustuu. Linkityksen tarkoitus on suojautua sisältöjen laittomalta jakelulta.

Maksullisia kaapeliverkon HD-lähetyksiä voi katsella ainoastaan tv-korttiin liitetyllä, Cable Ready HD -testatulla laitteella.

Testattujen laitteiden lista löytyy täältä.

Muista korttilinkitys

Antenna Ready HD -digiboksi tai -kortinlukija on aina linkitettävä tv-kortin kanssa. Voit tehdä linkittämisen operaattorisi itsepalveussa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Ennen kuin soitat asiakaspalveluun, kirjoita linkitysnumero muistiin. Numero löytyy digiboksin tai kortinlukijan sarjanumerotarrasta nimellä Chip-ID, Chipset ID tai CAM ID. Huom! Linkitysnumero ei ole sama kuin sarjanumero. Kirjoita muistiin myös tv-kortin numero, jonka löydät tv-kortin kääntöpuolelta.